Sivut

29. lokakuuta 2012

Koira näyttää keskisormea

Lauantaina 27.10. Pieksämäen tokokokeessa ei oikein ollut Pepen päivä. Oli Herra HuuHaa heti kun autosta ulos otti. Koitin viritellä, lenkitellä ja tsempata, mutta ilmeisesti se ei auttanut yhtään.

Paikkaistumisessa yllättäen haisteli ja paikkamakuu heti perään vaati maahan menoon tuplakäskyn ja perusasentoon nousemiseen tuplakäskyn. Ja heti kun herra suvaitsi mennä maahan, meni myös nenä maahan. Varmaan oikein ärsytti mua!

 
No eipä ne yksilöliikkeet tästä paljon parantunut. Seuraaminen oli aivan kamalaa! Potkin suunnilleen käännöksissä koiraa alta pois ja välillä se huuhaili metrin päässä ja nenä maassa tietenkin! ARGH!

Z-kävelyyn vähän paransi, mutta eka istuminen yllättäen meni seisomiseksi.

Luoksetulossa vauhtia riitti, mutta taisi tarvita siinäkin maahan menoon tuplakäskyn.

Ruutu olikin Pepe show:ta kokonaan. Mut tän mokasin varmaan itse, nimittäin vahvistin ruutua ennen liikkeen alkua, jolloin merkki unohtui välistä. Pepe oli menossa kohti ruutua kun sain sen pysähtymään, mutta en tietenkään enää merkille. Sitten se hajos ruutuun menokin, eikä oikein löytynyt oikeeta paikkaa. Pitää lisätä treenilistalle merkin löytäminen myös eri suunnista.

 
Tähän päättyi ensimmäinen osa ja tiesin, ettei jatkostakaan voi mitään odottaa. Kokemusta hakemaan ulkokehästä. Ekana ohjattu, jossa jälleen ongelmia merkin kanssa. Ei mennyt merkille vaan lähti suoraan hakemaan kapulaa (oikeeta kapulaa kylläkin).

Sitten hyppynoutoo, mikä oli ihan ok. Tosin Pepe varmaan kiusallaan siinäkin kolautti estettä
 - 2pistettä!

Tässä vaiheessa jo sanoin tuomarillekin, että nyt alkaa huumorintaju loppumaan tämän eläimen suhteen.

Tunnariin ei ollut mitään odotuksia näiden esitysten jälkeen ja vähän arpomiseksi se meni, mikä sieltä pitäisi tuoda. Toi kuitenkin oman.

Kaukoihin tsemppasin kai lähinnä itseäni, mutta sanoinpa kuitenkin ääneen, että älä nyt kolmea koiran mittaa liiku. No ei liikkunut ei, ei noudattanut käskyjäkään. Mutta ne mitä noudatti (esim. "ylös") meni kyllä ihan kivasti. Pepe ei liikkunut niin paljon kuin ennen.

Koe meni ihan penkin alle, mutta hyvää oli se, että Pepe teki tasaista työtä: se ei juurikaan yrittänyt missään liikkeessä.

Olikohan herännyt väärällä jalalla, vai mikä lie sitä riivas, mutta ei ollut yhtään cockerin päivä tuo lauantai. Nyrpeellä naamalla keskisormea näytellen. (tulee mieleen Mr. Been ja äärimmäinen katastrofi elokuva)

 
Pieni tauko tokoon ja sitten jatkamme!

Tämä kuva on kesältä 2012, mutta tunnelma sama kun kertomassani kokeessa:
koira näyttää kieltä, minä olen tuimana ja tuomari pyyhkii hikeä otsalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti