Sivut

3. huhtikuuta 2014

7kk vertailu

Paavo täytti 26.maaliskuuta 7 kuukautta ja ajattelin vertailla näitä turboja nyt koon ja ulkonäön puolesta.

Hetki sitten mitattuna:

Pepen säkä 43,3 cm
Paavon säkä 42,2 cm

Paavo 7 kk
Paavo 4 kk


Pepen paino 17,2 kg
Paavon paino 14,2 kg.







Rakenteesta en ymmärrä juurikaan mitään. Mutta huomasin, että Paavo kasvatti ensin jalat ja sitten selkään pituutta. Pepehän näytti mäyräkoirasekoitukselle pienenä kun oli pitkä selkä ja lyhyet jalat.

Kaivelin esiin Pepen pentukuvia ja huomasin, että aikalailla samanlaisia rimpuloita ne ovat olleet! Paavon kuvassa huomaa omalaatuinen tyyli istua! Ehkä Pepellä ollut jo tuolloin pikkusen enemmän karvaa.






















En malta olla puuttumatta luonteeseen: Pepe oli (ja on edelleen) mamin pieni sylikoira. Pentuna sille oli kaikki kaikessa, että pääsi syliin. Paavolle kaikki kaikessa on lelu, jota se kantaa ihan koko ajan. Ei se niin lämpene rapsutuksista tai halua syliin. Lelu on se juttu.

Pepehän ei kovalla lattialla nuku kun pakon edessä. Paavo puolestaan siirtyy usein pediltään keskelle lattiaa ja tempasee suorilta jaloilta kyljelleen, että jysäys kuuluu.

Muilta luonteen osin aika samanlaisia ovat. Paavo ei ehkä niin uhkarohkea ole kuin Pepe, mutta uusissa paikoissa kuitenkin kuin kotonaan. Ja Paavo osaa rauhoittua Pepeä paremmin. Pepe tuntui aikuistuvan nopeammin.


Kukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti