Sivut

6. toukokuuta 2012

Hulluutta vai luovuutta?

Saattaa olla silkkaa hulluutta alkaa kirjoittamaan blogia vielä tämän kaiken harrastamisen keskellä, mutta kokeillaan nyt sitten! Ajattelin kirjoitella ajatuksia lajeista, mitä harrastamme eli mejästä, agilitystä, tokosta ja metsästyksestä.

Ollaan mukana cockeritiimissä, jossa treenataan metsästyskoetta silmällä pitäen. Yhteistreenejä on muutama vuodessa. Syksyllä jos uskaltautuisi vesilintu kokeeseen tuon peräänmenijän kanssa.

Agility ja tokokin on taas kevään myötä nostanut päätään ja olen saanut uutta intoa niiden treenamiseen. Koiraltahan intoa ei puutu vuodenajasta riippumatta!

Parin viikon päästä olisi tokokoe, josta tietenkin lähdetään ekaa (ja viimeistä) voittajaluokan ykköstä hakemaan. Ei sillä, että meillä mikään kiire EVL:ään olisi... Äitienpäiväksi ollaan varasijalla mejäkokeeseen, mutta koska niihin on vaikea päästä, tein varasuunnitelman ja ilmoitin meidät Jyväskylän agilitykisaan. Killerillä siis 3 starttia.

Nyt viikonloppuna olin pitämässä mejäkoulutusta borderterriereille Uuraisilla. Oli kiva kouluttaa nuoria ja taitavia koiria ohjaajineen! Pepellekin tehtiin jälki n. 1 000m, joka osittain avo-jälki ja osittain voi-jälki. (kolme osuutta, ekalle kulmalle avo-jälki ja siitä eteenpäin voi-jälki katkokulmineen) Pepe ajoi sen oikein mallikkaasti! Makuiden merkkaaminen oli parasta ikinä. Toivottavasti merkkais kokeissakin tuollain.

1 kommentti:

  1. Moi! Tuli tuosta viimeisestä kappaleesta mieleen, että voisit pitää jonkunlaista mejäkoulutusta spanielikerhoilaisillekin (tai ainakin mulle), jos vaan jossain välissä ehtisit ;) Mä haluaisin oppia sen lajin, mutta koska oon ihan pihalla siitä(kin), niin vaikea alottaa yksin. On meillä nyt tulossa onneks yks viiden kerran kurssi, mutta ei ois pahitteeks jos ois enempi.

    Mäkin kirjottelen blogia, tosin erittäin harvakseltaan nykyisin. http://perkypiranja.blogspot.com :)

    VastaaPoista