Sivut

22. tammikuuta 2014

Pepen vuosi 2013

Summa summanen Pepen viime vuodesta 2013.
Tässä linkki vuoden 2012 summaukseen.


Agility:

Vuoden aikana 39 starttia, joista 22 starttia meni hylätyksi. Eli hyllytys prosentti 59,4 %. Vuonna 2012 oli muistaakseni yli 70 %, joten suunta on paranemaan päin.

Tulos siis saatiin 17 startilla ja nollia kertyi 12 kappaletta. Nollien prosentti tuloksista on myös ihan kiva, vähän reilu 70 %. Nollien osuus kaikista starteista 30,76%.

Nollien myötä saatiin kaksi SERT-A:ta eli yhtä vaille agivalio! Elokuussa 2014 saadaan ottaa vastaan viimeinen.

Pepe on alkanut pysymään tosi kivasti hanskassa. Kastroinnin jälkeen vauhti hieman hyytyi, mutta nyt on alkanut sitäkin taas tulemaan lisää ja saan siis olla entistäkin tarkempi ohjauksen suhteen. Mun on oltava tosi ajoissa kertomassa mitä seuraavaksi tulee.

Osallistuttiin agilityn SM joukkuekisaan tehden siellä nollatulos. Henkilökohtainen osallistuminen jäi yhdestä agi nollasta puuttumaan.

Toko:

Alku vuosi meni tokossa ihan mukavasti, mutta sitten alkoi viheliäät vireongelmat, joiden vuoksi nollia kertyi ihan kiva määrä.


Vuoden aikana käytiin 11 kokeessa, joista tulos saatiin 4 kokeesta. Tulosten joukkoon kuitenkin mahtui yksi ykköstuloskin. Toinen laatuaan, joten tokossakin yhtä ykköstä vaille valioita ollaan!

Tokossakin osallistuimme SM joukkueeseen. Tulosta ei tullut, sillä Pepe kaarti ruutuun kehänauhan ulkopuolelta.


Tokon rinnalla Pepe suoritti hyväksytysti PAKK kokeen (palveluskoirien käyttäytymiskoe) ja sai siitä BH merkinnän.


Eli Pepen virallinen nimi kaikkineen on vuodelle 2014:
FI JVA TK1 TK2 BH Namusillan Kaljolainen.

Pepe täytti joulun aikaan 4,5v.

Mejä:

Mejässä meillä oli viime kesänä välivuosi. Käytiin vain kahdessa kokeessa, joista molemmista Pepe sai ykköstuloksen. Jäljestämisen taito on hallussa, mutta vauhtia on vieläkin liikaa. Ikuisuus projekti "hidasta koiraa" jatkuu taas ensi keväänä ja kesänä.

SPME-V kokeeseen olin ilmoittautunut, mutta minulle nousi kuume, niin jouduin perumaan osallistumisen. Fasaanikokeeseen ei vielä pysähtyminen ole tarpeeksi vahvaa. Treeniä, treeniä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti