Sivut

16. kesäkuuta 2014

Pepekin pääsi vauhtiin

Pepe pääsi tokokokeeseen 8.6. ja sen jälkeen keskityimmekin sitten agilityn SM-kisoihin.

Varsin erikoinen tokokoe. Seitsemän koirakkoa oli ilmoittautunut ja paikan päällä meitä oli kaksi. Melkein alkoi jännittää, saadaanko kolmatta koiraa paikkamakuuseen, mutta sekin järjestyi. Toisaalta tämä pikkuinen häsellys alkuun vei mun jännityksen ja yksilöliikkeet meni tosi kivasti! Tuomarina Keuruulla oli Juha Kurtti.

Seuraaminen 8 (ihan jees seuraamista)
Z-kävely 6,5 (yksi asento jäi tekemättä)
Luoksetulo 8 (maahan menoon kaksi käskyä)
Ruutu 10 (ansaittu, jes!)
Ohjattu 7,5 (härväystä merkillä ja perusasento vino)
Metalli 9 (melkein karkas kehästä ennen tätä, siitä yksi piste)
Tunnari 9 (otti oman ja sylki takaisin, otti oman ja toi)
Kaukot 5 (tuomari neuvoi mua, tuplakäskyjä, itse mokasin)

Tähän asti oltiin kiinni TVA-tittelissä. Yksilöiden jälkeen oli sitten paikkaistuminen ja makuu.

Paikkaistuminen 9
Paikkamakuu 0

Voi vimpula! Viimeinen liike, paikkamakuu nollille kun Pepeä alkoi kutittaan kyljestä ja nous istumaan. Siihen meni se TVA:n yritys... Rähmä! Mutta ei voi olla silti kun tyytyväinen. Tosi kivalla fiiliksellä, kun se on ollut meiltä pitkään hukassa.

Harmittavat kaukot. Ensimmäisessä vaihdossa tuomari neuvoi antamaan vielä yhden käskyn, jolla sitten nousi. Yhden vaihdon mokasin itse liian hätäisellä käskyttämisellä. Ohjattuun lähti mukavasti, eikä karannut noutoon, mutta epävarmuutta merkillä (haisteli) ja perusasento surkea. Ennen metallia jouduin ihan huutamaan Pepelle terävän tänne käskyn kun meinas lähtee kehästä palkalle. Mutta mitäs hölmö jätin repun muutaman metrin päähän kehän laidasta. Tyhmä minä!

Tästä innostuneena koitin saada Pepelle omaan kokeeseen paikkaa, mutta se oli jo EVL:n osalta täys, siispä ilmoitin Paavon! OMG!! Mitähän siitäkin tulee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti