Sivut

24. maaliskuuta 2013

Nyt korpeaa

Tänään oli agilitykisat Jyväskylässä.
Melkein käy Pepeä sääliks kun se kyllä tekis nollia, mutta minä ohjaajana mokailen ihan huolella! Tänään korpesi erityisen paljon, ketutti, kun unohdin radan loppusuoralla! Onko se edes mahdollista? Voi vee! Alkurata meni niin hienosti ja sitten ihan täydellinen blackout!
 
 
Eka rata meni kans yhtä pientä keppimokaa lukuunottamatta nollaradan edestä. Huomasin keppimokan vasta maaliin tullessa, joten hyllyhän siitäkin tuli. Aletaan päästä pikkuhiljaa viimevuoden prosentteihin! Ärsyttää tuokin virhe, kun tiedän että mun pitää kepeille tehdä persjättö hyvin "hienovaraisesti" eikä vaihtaa kättä kun koira vielä kepittää. No empä kuitenkaan tehnyt niin. Ohjaus oli tuolla ekalla radalla muutenkin huonoa, mutta taistelunolla olisi ollut ilman tuota typerää mokaa. Kolmas rata meni myös mun piikkiin. Jäin ihastelemaan kun Pepe haki pimeän putken pään (ei olla harjoiteltu tätä piiiiitkään aikaan), joten en ohjannu seuraavalle hypylle kunnolla ja se hyppäs esteen väärin päin.
 
Lauantaina oli pitkästä aikaa myös tokokisat. Eikä nekään ihan putkeen mennyt. Saatiin kasaan 181 pistettä, mikä ei riitä palkintosijaan EVL:ssä. Pepe kuitenkin teki loistavaa työtä, eikä harmita ollenkaan!
 
Pisteet jakautuivat näin:
 
Paikkaistuminen 9
Paikkamakuu 9 (molemmissa haistelua)
Seuraaminen 7 (oltais ansaittu huonommat pisteet)
Z-kävely 8 (käännyin väärään suuntaan, muuten hyvä)
Luoksetulo 5 (tuplakäskyt alkuun ja maahan menoon, vauhtia oli!)

Ruutu 0 (merkki superhyvin, mutta ei bongannu ruutua)
Ohjattu 0 (taaskaan ei maltettu jäädä merkille)
Metalli 9
Tunnari 8 (superhyvä! kapula putos perusasennossa->outoa!)
Kaukot 5 (alkuun tuplakäsky, ei liikkunut niin paljon kun yleensä)

Niin pienestä kiinni tässäkin tuloksen tai ykkösen saaminen. Ei kun uudestaan vaan, kun liikkeet osataan on vaan päivästä kiinni miten ne menee.

On muuten koira väsynyt tämän viikonlopun jälkeen! Vetelee nytkin sikeitä omassa säkkituolissaan ja oma tyyny pään alla. Tassut vaan heiluu ja suu napsaa, kun näkee unia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti