Sivut

9. maaliskuuta 2013

Karhutesti

Tänään vuoden monitoimikoira pääsi yllättämään täysin käytöksellään karhutestissä. Olin aivan varma, että Pepe käyttäytyy samanlain kun aaveilla mh-kuvauksessa, eli räksyttää mun selän takana. Ääntä tälläkin kertaa tuli oikein reippaasti, mutta Pepe yllätti  käytöksellään. Vain haju oli jännä, karhu ei niinkään.

Tässä videon pätkä testistä:

 
 
Onneksi video on hieman epätarkka ja kaukaa kuvattu, sillä repeilen tuolla narun päässä vähän väliä. Varsinkin lopussa kun Pepen nastat pettää alta, multa pettää pokka.
 
 
Tässä puolestaan kommentit testin pitäjältä. Kyllä laittoin huulia hymyilyttämään kun kehui Pepen työskentelyä ja totesi, että monet jämptinkin omistajat olisivat kateellisia. Ehkä vaihdamme linnun metsästyksen karhunhaukkuun. Karhuspanieli?
 
Periksi ei anneta, hirveä hinku olisi ollut takaisin hommiin! Työnarkomaani!

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen etsimässä itselleni käyttölinjaista cockeria. Olisiko sinulla antaa vinkkejä kasvattajista suomessa kuin ruotsissakin? sähköpostiosoitteeni on heli.m.rajamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Pepe on Namusillan koiria. Lisäksi käyttiksiä metsästyskäyttöön löytyy mm. kennelnimillä Kuusiviidan, Ladysplit´s, Frosty Mornings ja Miklaus. Ruotsin maalta olen itse pitänyt silmällä Smedmästarens, Meryl ja Stawaskogens. Pentukuume kun on itselläkin kova, niin tulee näitä pidettyä silmällä.

    Ruistolan Ullan sivuilla on paljon juttua käyttölinjaisista cockereista, ja hän itsekin on kuin kävelevä tietosanakirja asian suhteen. :)
    http://ladysplits.tripod.com/ladysplits

    VastaaPoista