Sivut

16. heinäkuuta 2012

Valmista tuli!

Työleiri osuus yksi on ohi. Grilli sai nimen HotPot ja valmista tuli. Vielä ei uskallettu tulia laittaa, kun muurattiin vielä viimeisiä palasia (kiviä) paikalleen. 

No jos ihan tarkkoja ollaan, vielä siinä vähän on muokkaamista. Akin pitää joku osa vielä hitsata kiinni ja luulen, että pitänee loppusyksystä pöytä vielä öljytä. Tai sitten keväällä, miten se kylläste lähtee sieltä sit tulemaan pois.





Mielenkiintoista nähdä, miten meidän "kallistukset" onnistuu. Että lahoaako käsiin veden takia, vai ehtiikö kenties palamaan ennen sitä. Ehkä tuohon tulipesän ympärille pitää vielä joku levy tms. laittaa.

Melkoisen hyvä ajoitus meillä mökkielämälle oli: kaiken tän sateen keskellä löydettiin puolitoista päivää (lauantai ja sunnuntai iltapäivään asti) sateetonta aikaa. Pari muutaman minuutin kuuroa tuli lauantaina, mutta ei paha verrattuna siihen miten paljon sitä on nyt tullut. Mikäs tässä viettää jälleen kesälomatonta kesää sateisessa säässä!

Ja mitä harrastusrintamalle kuuluu, niin lähdemme keskiviikkona 18.7. Ylöjärvelle agilitaamaan ja viikonloppuna 21.-22.7. mejäkokeeseen Ruovedelle mittelöimään cockerimestaruudesta. Seuraavalla viikolla puolestaan on ohjelmassa tiistaina 24.7. vesityö Tampereella ja seuraavaksikin viikonlopuksi on ilmoittauduttu mejäkokeeseen Multialle. Ajattelin kyllä myös agilityä Mikkelissä lauantaina 28.7. Mutta katsotaan kumpaan sitä tästä repeisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti