Sivut

26. marraskuuta 2013

Kehitystä kuulema tapahtunut

Ollaan kuulema kehitytty. Minä ohjaamaan ja Pepe kuuntelemaan niitä ohjeita. Hidastelukin taitaa olla mun korvien välissä, sillä kun koira on hanskassa paremmin, se kuulema saattaa vaan tuntua siltä että hidastelisi. Toisaalta, Pepellä oli vklopun koulutuksessa hyvä draivi päällä.

 
Jee, kylläpäs tuli hyvä mieli noista Oreniuksen Annan sanoista. Sehän on nähnyt jo toista vuotta meidän kehitystä. Mun täytyy kuitenkin ottaa Pepelle taas kontaktisulkeiset ja vahvistaa vastakäännöstä sekä opettaa paremmin sylivekki. Siinä on puuhastelua tulevalle talvelle.

 
Ollaan tehty muutama viikko remonttia väliaikaiseen asuntoon ja nyt pitäis vielä viikonloppuna muuttaa. Ja sitä ennen pakata tavarat ja siivota uusi remppajäljistä ja vanha kaikesta muusta sotkusta. Tässä syy blogin hiljaiselolle. Viikonloppuna muuton lisäksi myös aksakisat Jyväskylässä. Kaksi rataa molempina päivinä. Hyvin ehtii joka paikkaan!


Paavo kasvaa vauhdilla, on itseasiassa mennyt Pepen ohi painossa tuon ikäisenä. Viime viikolla haettiin ensimmäinen rokotus ja Paavolainen painoi 12vko tasan 6kg. Toivottavasti vaan ei tule yhtään Pepeä isompi! 42,80 cm on ihan kivan kokoinen medi agilitykoira. Agilitaamattomille tiedoksi; medin ja maksin raja 42,99cm ja maksien hypyt 55-65cm (medi 35-45cm). Käytännössä siis 2mm korkeampi koira, niin ei agilityssa kisattais kun ei viitsi hyppyyttää noin korkeita esteitä.
 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti