Sivut

20. lokakuuta 2013

Hyvä treeni parempi mieli

Ihan huippu agilitykoulutus tänään Juha Oreniuksen opissa. Pepe toimi tosi kivasti!
En pysäyttänyt kontakteille, kun tiesin että ne on vielä vaiheessa, mutta tais ottaa joka kerta kuitenkin. Onkohan tää yksi askel lähemmäksi juoksukontakteja? Ääh, niihin mä en kyllä ala...

Totesin taas kerran, että Pepen kepit on hidastunut huomattavasti. Täytyy alkaa niitä nopeuttamaan taas. Olis kiva kun koiralla olisi itsenäiset nopeat kepit. En haluaisi olla kirimässä vieressä.

Tuli esiin myös sellanen asenne juttu, että Pepe menee vauhdikkaammin kun ohjaan hieman agressiivisemmin ja huutelen kehuja väliin. Naurettiinkin, että monen meistä pitää piirtää permanent tussilla natsi viikset itselleen, että päästään fiilikseen.

Laitan myöhemmin ratakuvan, jos sen saan käsiini.

Paavo oli myös mukana tutustumassa uusiin ihmisiin ja paikkaan. Melkoinen jätkä tuo pieni kyllä on. Oli sisähallissa kuin kotonaan, kaikki ihmiset oli ihania. Oli ne sitten miehiä tai naisia. Koirat haukkui ja ihmisiä vilisi häkin ohi ja tämä huipputapaus kävi nukkumaan! Ei olisi Pepe ikipäivänä pystynyt moiseen.

Pepe on muuten nyt keksinyt sellaisen "kivan" tavan, että senhän ei tartte kuunnella saati totella mitään käskyjä. Ajattelee varmaan, että komennan kuitenkin vaan Paavoa. Ärr ja murr. Pitänee tehdä sen kanssa jotain kivaa ja antaa enemmän aikaa vain Pepelle.

Paavon kanssa ollaan opeteltu leikkimistä ja vähän sitä, että mun kanssa on kivempaa kun jyrsiä yksin omalla paikalla. Tänään myös harjoiteltiin "etsi" käskyä. Tuo on kyllä niin ahne, ettei ajatus kulje kun haistaa ruokaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti