Sivut

26. lokakuuta 2013

Kuvien kaivelua

Meillä on nukuttu jo kaksi yötä! Aamuhässäkkä on edelleen valtaisa, kun pienellä koiralla on huutava nälkä ja tylsää piiiiiiitkän yön jälkeen.

Pepekin on alkanut sietää paremmin ja paremmin natiaista sekä myös sanomaan sille. Murina tuolle ei näytä menevän jakeluun, joten Pepe hyvin kimakkaalla haukulla ilmoittaa että nyt tyypi riittää. Sitten onkin hiljaista loppu yön. Melkein kyllä pissin itsekin alleni kun keskellä yötä Pepen mitta täyttyy. Mutta sitten onkin rauhallista.

Leikki on edelleen asemasota tyyppistä, joskin Paavo on alkanut enemmän laittamaan vastaan. Juoksuleikkiä nuo ei vielä harrasta. Paavo olisi ehkä tänään halunnut, mutta Pepe tökkää sen välittömästi kumoon jos alkaa juosta. Eikä Paavo viitti sit enää yrittää kun musta barbaari tulee ja tönii. Vetoleikin keskenään ne on myös oppinut. Pepe oikein tyrkyttää lelua Paavolle ja sitten kauhee ärinä pienellä pojalla kun leikitään vetoleikkiä.

Muutahan tuo ei sit osaakaan leikkiä minunkaan kanssa. Sen elämän tehtävä on jyrsiä ja jäytää, lelu suussa ei turhaan juosta tai leikitä muuten kuin kipittämällä sen kanssa pikapikaa omaan jemmaan jyrsimään. Koira 8 vko ja mä jo tuskailen noudon kanssa, sillä ei ole nimittäin pienintä ajatustakaan siitä. Damia näytin yks päivä, mutta se ei vähempää kiinnostanut. Lelusukan jos heittää, saattaa käydä tökkäsemässä sitä, mutta ei kiinnosta. Toisaalta, ei se vetoleikkikään välttämättä huono ole, siinähän juuri "tehdään hommia" ohjaajan kanssa. Opetellaam, opetellaan. Molemmat. Ihan kiva minullekin kun saa vähän haastetta. Sitä Pepen kanssa vaan jotenkin oli mukamas niin helppoo...

Olin työmatkallakin ke-to ja pojat oli äitin luona hoidossa. Se teki niille niin hyvää! Sen jälkeen yöt nukuttu ja yhteiselo on parantunut huimasti. Ja mulla kuulema on tosi rauhallisia poikia! Hehee, tämä kirjallisena kiitos.

Ainiin, opittiin menemään eilen maahan! Hitsi se oli vaikeeta pienelle pojalle... maihinhan käydään vaan silloin kun sinne rättiväsyneenä tiputaan. Kun on ensin nuokuttu istualteen jonkun aikaa.

Kaivelin Pepen pentukuvia ja tässä muutama vertailukuva.




 
Pepe n. 10 vko, huomaa siimahäntä!
 
Paavo 8vko, hännän pää "räjähtänyt"


Pepen tyyli n. 10-11 vkosena
Paavon tyyli 8 vkosena
 
Ja sitten vähän katseltiin kirpparille meneviä tavaroita poikien kanssa. Oli pakko vähän kiustata. 
Marsun kuljetuskoppa löytyi.





Ja vapputarvikkeista sädekehä.

Huomaa herran perusPepsodent hymy





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti