Sivut

2. syyskuuta 2012

Vähän aikaa minulle

Olympialaiset olivat jo ohi, mutta renkaat paikallaan Tower Bridgessä
 
Tokokokeen jälkeen Pepellä oli hieronta 13.päivä maanantaina. Pientä jumitusta, mutta ei mitään hirveän vakavaa. Kotijumppa ohjeita noudatellen eteenpäin. Tästä alkoikin Pepen loma ja samalla myös minun, yksin minun loma!

Tiistaina olin taas koekaniinina hiustenvärjäysoperaatiossa. Tällä kertaa sain vaalennusta päähäni. Kultakupariksi ne sitä lopulta väittivät. Ihan jees, joskin tovi siihen meni ennen kuin tottui uuteen peilikuvaan. Keskiviikkona pääsin viimeiseen silmien laserleikkuun jälkeiseen tarkastukseen -kaikki kunnossa, mutta hieman kuivuutta. Kyllä elämä on ihanaa ilman laseja!

Torstaina alkoikin sitten se oikea kesäloma, puolen päivän maissa starttasin volvon ja kurvasin Helsinki-Vantaalle, josta lähti lento Lontooseen. Eka reissu ihan itsekseen, myönnettäköön, että pikkasen se jännitti onko oikeassa paikassa oikeaan aikaan. EI se itse lento kuitenkaan, vaikka laskeutuminen ei parhaimmasta päästä ollutkaan. Onneksi kentällä oli ystäväni Matleena vastassa, muuten olisin voinut olla hukassa millä kulkupelillä pääsen kämpille. Majoituin myös Matleenan kimppakämpässä, kiitos tytöille sohvapaikasta!
Lontoossa tuli tarkastettua perinteiset turistipaikat, mutta jäi sinne vielä nähtävääkin, kuten Buckinghamin palatsi, johon oli niin kova tunku että olivat loppuunmyyneet kiertoajelun. Stonehedge jäi myös näkemättä, sillä sekin oli loppuunmyyty.

Sohon alueella eräs pubi, jossa söimme
Ensi kerralla tiedämme varata nämä etukäteen. Mutta pääsimme kuitenkin nauttimaan musikaalista Les Misérables Lontoon broadwaylla eli West Endissä. Pubissa piti tietenkin käydä fish&chips syömässä ja markkinoilla vierailla.

Unohtamatta perinteisiä Big Beniä ja muita nähtävyyksiä.

Takana Thames joki ja kauempana Big Ben
Käveltyä tuli jonkun verran ja auton allekin meinasin jäädä ensimmäisinä päivinä, kun en tajunnut katsoa oikeeseen suuntaan! Undergroundin oppi nopeasti, vaikka se alkuun tuntui mahdottomalle.


Mahtava reissu! Hellettä oli koko reissun ajan!

Todiste, että söin etanoita Jamies Italian -ravintolassa 
(vaikka kuvassa kyllä on Matleena-todistaja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti